aug
5

Kizökkenés

Címkék: lélek ember | Szerző: Hefnersbun | 11:08 am

Egy nagyon kedves ember az életemben nem is olyan nagyon régen azt mondta, h szüksége van mindenkinek a mindennapokból való kizökkenésre. Az eszköz erre teljesen mindegy, akár egy sörözés, akár egy áttáncolt éjszaka, akár egy sírásig megható film megnézése. De álljunk meg, ha kell hetente többször is, és igenis engedjük el a problémákat. Azok persze megmaradnak, de ugye azt is tudjuk, hogy minél görcsösebben akarunk valamit, annál nehezebben fog sikerülni. 

Ezt a kizökkenést, és általában a legvégső esetben ( hacsak nem már későn) tettem meg mindig, mert úgy éreztem, hogy áá dehogy kell nekem kizökkenni, minden okés, dolgozok, teszem a dolgom.. És közben nem vettem észre, h egyre jobban rágörcsölök mindenre, ezzel a magam és környezetem életét téve tönkre.

Igenis, kell az, hogy akár mindennap munka után azt a 10-60 percet az ember azzal töltse, h leül a vízparton (ez rossz idő esetén módosulhat egy presszó, vagy sörözőre), és nem kell semmi más, csak nézzen ki a fejéből, némán, csendben, nem hallva meg a külső negatívumokat ( mondjuk ha azt kiabálják, h "kifelé emberek, ég a kocsma!" azt érdemes meghallani :) ) 

Szóval vegyünk erőt magukon, és ZÖKK! A másnap ha mázlink van, és okosan csináltuk fejfájás nélkül, vidámabban fog kezdődni, telni, új gondolatokkal, tervekkel tarkítva, hiszen senki más nem alakíthatja  az életünket, csak mi magunk és a körülmények, amiken változtatni NÉHA tudunk, de azok értelmezése és felfogása csak rajtunk múlik :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://soulrabbit.blog.hu/api/trackback/id/tr473127625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása