már
9

Változtatni nem könnyű, de mindenképpen több esélyt ad, mint megállni és feladni. A rengeteg gubanc, ami egy emberi lélekben több évtized alatt felgyülemlik, feldogozatlanul borzasztó dolgokra teszi képessé az embert. 

Valaki alkoholista lesz, valaki életképtelen kapcsolat téren, és van aki eljut odáig, hogy elveszi a saját életét. 

Na, eddig ne jussunk el (vagy ha igen, sem baj, sosem késő más utat keresni.. vagyis de, de arról már kár is beszélni ezen poszt kapcsán) , amikor érezzük, hogy nem klappolnak a dolgok, azonnal keressünk bármit, ami más, mint amit eddig csináltunk. 

Nekem a kung-fu és a meditálás segített sokat. A meditálással eddig sem volt baj, igaz, hogy önmagamtól ültem le ezen tevékenységet mívelni, sosem kellett, hogy "ültessen" bárki is. :) Sokan mondják, hogy nem tudnak lenyugodni, megtalálni a belső békéjüket, még arra a kis időre sem... Nekem szerencsére nagyon gyorsan megy, akár 2-3 másodperc alatt is. Ha ez idő alatt nem csendesik le a lelkem, már nem is fog, ekkor jön a másik út. Csendben elkezdeni az erősítést. Az alapállások kitartása, helyesen tartása kitartást igényel, így a mindenfelé szaladgáló gondolatok azonnal egy irányba összpontosulnak, és máris meg van az alapja az elmélyülésnek. 10-20 perc 'kitartás' után zihálva, lihegve, de képes vagyok már leülni elmélyülni. Itt már meg is van, hogy elfoglaltság címszóval eljársz edzésekre, lehetőleg a legmesszebb a munkahelyedtől és az otthonodtól.

buddhistaszerzetes_n.jpg

Kiléptél az összes komfortzónádból egyszerre! Menni fog! Jó lesz! 

Ha mégsem? Találsz új utakat, amiket bejárva új lehetőségek, új élmények és akár új célokat is találsz magadnak. Sose félj változtatni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://soulrabbit.blog.hu/api/trackback/id/tr3014679418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása