már
10

Állapotainkat nagyban meghatározzák a külső ingerek. Ezt pár évvel ezelőtt tudtam és tapasztaltam meg a saját életemben.

Most jelenleg Hans Zimmer-t hallgatva írok,https://youtu.be/ppXYF-CURVw és újra visszajönnek az emlékek, amikor nem tudván miért, de kemény rockot, vagy bús magyart hallgattam. Jó volt belemélyülni az önsajnálatba, a megoldatlanságokba.

Most már másképpen látom ezt a dolgot. No, meg persze másképp is csinálom. Aimkor azt érzem, hogy a hirtelen, erős és indulatos zenék után vágyódom, egy-egy szám erejéig elengedem, hagyom magam süllyedni. De aztán hanem is az ellentétjét, de legalább valamii kellemes, lágyabb hangzást veszek elő. 

Érdekes párosítás , jelenleg ami mindkét verziót tudja biztosítani az a Depeche Mode - Sea of sin című dala.

https://youtu.be/JPb-59BPHAk  

dm.jpg

A 90-s évek egyik legkíválóbb zenéje. Persze, elfogult vagyok, nadena! 

Tehát csak annyit: Figyelj oda mit engedsz be szemen és fülön. Ha érzed, hogy rossz a hangulat, lehetőleg ne véres horrort nézz, inkább egy elgondolkodtató drámát, vagy szélsőségesek próbálkozhatnak a vígjátékkal. Zenét pedig hallgass! Figyeld meg az érzéseidet, a gondolataidat, és cselekedj azzal azonosan, vagy éppen ellene. Úgy, ahogy jól érezd magad. Hiszen ez az egyik legfontosabb az életben, és a mástól várt boldogság ritka és nem is igazán tartós... 

A bejegyzés trackback címe:

https://soulrabbit.blog.hu/api/trackback/id/tr514680212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása