júl
4

 csak valamelyik nap hallottam először, és én balga azt hittem valami magas, szentséges dologért futnak a celebek és követőik... 

Ám dehogy! A cél: magas pénz jutalom. Ennyi. Ezt nem fogom megérteni sosem... Minek szaladgálni, ha akkor az esély a győzelemre, mint az hogy én megtalálom álmaim lovagját, aki ugyan nem szőke, de legalább nincs vödör a fején:)
Tehát:) Ennek a kimagaslóan értelmes jelen évben szombatra eső programnak volt egy résztvevője, akit van szerencsém személyesen is ismerni, mivel nap mint nap együtt tartózkodunk egy 3 szintes épületben, napi 9 órán keresztül. És nem lakótársak vagyunk:)
Nos ez a kedves ismerősöm (most így visszagondolva) úgy készült erre a hihetetlenül magasztos feladatra.. Első lépésként ugyebár jelentkezni kellett.. sorsolás volt meg minden. Besorsolták! Juhééé! Aznap, mikor kiderült, vigyorgott mint a tejbetök egész nap:)
A következő lépés: edzeni.. Na de hogyan lehet edzeni arra, hogy 10 centis sarokkal szaladjon az ember megerőltető 100 egész métert??? Na jó végül is nem az volt a terv, hogy elsőként érjen be a célba és ezzel egyszer s mind bizonyítsa, hogy nem csak csinos, fiatal, okos, de még sportos is! Nem:) Kedves ismerősömnek a ruházat volt a legfontosabb szempont.... elszomorító számomra, de hát minden ember úgy éli az életét ahogy akarja... Mindenkinek más a fontos.
A lényeg: a várakozással telt napok és a készülődés után: "...hát annyira nem érte meg...."
Ennyit erről.

A bejegyzés trackback címe:

https://soulrabbit.blog.hu/api/trackback/id/tr983127506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása