aug
7

Emlékek

| Szerző: Hefnersbun | 7:30 am

Az ember megőrzi az emlékeket. A szép, kedves, vidám emlékeken mosolygunk, míg a rossz, negatív emlékekre inkább nem is emlékszünk. Pedig kell.:)

Hiszen a negatív emlék is tanító. Megtudja mutatni, hogy hogyan álljunk hozzá másképp dolgokhoz, helyzetekhez, érzésekhez, körülményekhez. Az hogy ezt a máshogy hozzá állást eltudjuk-e sajátítani, és a rosszból is kivenni tanulságként magunknak a jó, csak rajtunk  múlik.

Amikor azt tudjuk mondani, hogy - igen szeretem az életemet az összes rossz és jó emlékeivel együtt -  akkor van esélyünk arra, hogy igenis Boldogok legyünk.

Bennem az összes emlékem simogatóan, vagy éppen érdesen, ott van. Folyamatosan értékelem őket, vizsgálgatom, mindegyiket lépésről-lépésre. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://soulrabbit.blog.hu/api/trackback/id/tr993131018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása